© 2006 Holland Pers    
Heeft u een nieuws foto? Klik hier            
 
Brandstichting bij PostNL
foto Wessel Kok
Amersfoort - 10-08-2020
Bij het distributiecentrum van PostNL in Amersfoort hebben vannacht drie vrachtauto's in brand gestaan. De brandweer wist te voorkomen dat het vuur oversloeg naar het bedrijfsgebouw. De politie doet onderzoek naar de brand omdat er een vermoeden bestaat dat die is aangestoken.

De brand ontstond iets na 04.00 uur in de trucks bij het PostNL-gebouw aan de Basicweg op bedrijventerrein De Hoef. Een medewerker stuitte op het brandje en sloeg alarm. Daardoor kon voorkomen worden dat de vlammen oversloegen op het naastgelegen gebouw en bleef de schade beperkt, aldus een woordvoerder van PostNL: "Omdat de brand snel ontdekt is, heeft die geen noemenswaardige impact gehad op onze bedrijfsprocessen."

De politie onderzoekt of de brand is aangestoken. De schade aan het bedrijfsgebouw is beperkt gebleven. De drie vrachtwagens zijn wel uitgebrand. Er is geen post verloren gegaan: dit is een locatie van PostNL waar alleen grotere pakketten worden verwerkt zoals bijvoorbeeld wasmachines.

Reportagelink: http://www.112actueel.nl/cgi-bin/2006brand/main/index.html?menu=zoeken&id=111000464308&web=link111000464308

Tekst van: © Wessel Kok - Hilversum
112Actueel.nl

<<< Vorige bericht Voorpagina Volgende bericht >>>

Foto's Klik op een foto voor een vergroting

Reageer op dit bericht
Naam:
E-mail adres:
 
(geldig e-mailadres)
E-mail adres zichtbaar
Reactie:
    
Verdien geld met u tip
112actueel Tiplijn
06-13047444
Klik hier voor meer uitleg