© 2006 Holland Pers    
Heeft u een nieuws foto? Klik hier            
 
Supercars riskeren boete in Laren
foto 112 Actueel
Laren - 23-07-2020
De gemeente van Laren kampt al enige tijd met het groeiende aantal autospotters dat naar het dorp komt. Grote groepen op het centrale kruispunt maken foto’s van de langsrijdende auto’s. Niks mis mee toch?

Auto’s spotten is uiteraard niet verboden, maar er is door de Corona-uitbraak wél een verbod om samen te komen en dat geldt uiteraard ook voor autospotters. “Veel mensen staan daar bij elkaar om naar auto’s te kijken. Er is een verbod om samen te komen, ook op het kruispunt. We merken dat waarschuwingen te weinig effect hebben. Daarom gaan we vanaf heden over tot het direct uitdelen van boetes”, liet burgemeester Nanning Mol eerder al weten.

Blijkbaar heeft dit niet tot het gewenste effect geleid en gaat de gemeente nu over op een andere aanpak: het bekeuren van de eigenaren van dergelijke ‘spotwaardige’ auto’s. Zo ontving de eigenaar van een Audi TT RS onderstaande brief, met de mededeling dat hij een officiële waarschuwing heeft gekregen. Volgens de brief zou de auto te veel lawaai maken. Wanneer zijn kenteken om deze reden nogmaals genoteerd wordt, kan hij een boete van €390,- tegemoetzien. Is dit een ultieme poging om supercars en daarmee ook de autospotters te weren uit Laren?


Tekst:
hartvoorautos.nl

Foto:
www.autogespot.com/spots?spotter=AKCarspotting

Reportagelink: http://www.112actueel.nl/cgi-bin/2006brand/main/index.html?menu=zoeken&id=111000464306&web=link111000464306

Tekst van: © 112 Actueel - Nederland
112Actueel.nl

<<< Vorige bericht Voorpagina Volgende bericht >>>

Foto's Klik op een foto voor een vergroting

Reageer op dit bericht
Naam:
E-mail adres:
 
(geldig e-mailadres)
E-mail adres zichtbaar
Reactie:
    
Naam: Jan van der Wardt E-mail adres: jan@vanderwardt.com
reactie:
En zo begint het steeds meer op Noord Korea te lijken.Verdien geld met u tip
112actueel Tiplijn
06-13047444
Klik hier voor meer uitleg