© 2006 Holland Pers    
Heeft u een nieuws foto? Klik hier            
 
Man overleden bij bizar ongeval [update]
foto Wessel Kok
Hilversum - 12-12-2019
Een vreemd ongeluk heeft gisteravond het leven gekost van een 76-jarige Hilversummer. De man werd overreden door zijn eigen auto.

Het ongeluk gebeurde gisteravond aan de Nieuwe Crailoseweg, ter hoogte van het afvalscheidingsstation.

Hoe de man onder zijn eigen auto terecht kon komen, is nog niet bekend. De politie heeft gisteravond lang onderzoek gedaan naar de toedracht. "We hebben daar ondertussen wel een goed beeld van, maar het onderzoek is nog niet helemaal afgerond. We kunnen er daarom pas later meer over vertellen. We gaan in ieder geval uit van een noodlottig ongeval."

Het slachtoffer werd na het ongeluk met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis. Er kwam ook een traumahelikopter ter plaatse, de trauma-arts begeleidde het slachtoffer in de ambulance. De hulp mocht echter niet meer baten.


Bericht 11-12-2019:
Op het terrein van het scheidingsstation aan de Nieuwe Crailoseweg in Hilversum is vanavond een oudere persoon zwaar gewond geraakt bij een bij een aanrijding.

Wat er precies is gebeurd, is nog niet bekend. De politie en ambulance arriveerden na de melding van het incident. Ook is het trauma-team aanwezig vanuit Amsterdam.

De trauma-arts is uiteindelijk in de ambulance meegegaan naar het ziekenhuis. De Verkeersongevallenanalyse is aanwezig om de aanleiding van het ongeval te onderzoeken.

Reportagelink: http://www.112actueel.nl/cgi-bin/2006brand/main/index.html?menu=zoeken&id=111000464241&web=link111000464241

Tekst van: © Wessel Kok - Hilversum
112Actueel.nl

<<< Vorige bericht Voorpagina Volgende bericht >>>

Foto's Klik op een foto voor een vergroting

Reageer op dit bericht
Naam:
E-mail adres:
 
(geldig e-mailadres)
E-mail adres zichtbaar
Reactie:
    
Verdien geld met u tip
112actueel Tiplijn
06-13047444
Klik hier voor meer uitleg