© 2006 Holland Pers    
Heeft u een nieuws foto? Klik hier            
 
Twee gewonden bij woningbrand UPDATE
foto Wessel Kok
Hilversum - 01-02-2018
Bij de woningbrand gisteravond bleek de bewoonster zelf in brand te zijn gevlogen. Haar medebewoner trachtte het vuur te doven maar raakte hierbij ook gewond. De vrouw liep zware brandwonden op deze is per traumahelikopter naar het Maasstad ziekenhuis in Rotterdam gebracht. De man is naar het amc ziekenhuis gebracht per ambulance.EERDER BERICHT: Bij een woningbrand aan de Van Linschotenlaan in Hilversum hebben woensdagavond twee personen zware brandwonden opgelopen. Omdat de verwondingen ernstig waren kwamen er twee traumahelikopters ter plaatse deze lande op de parkeerplaats achter het ziekenhuis ter gooi Hilversum. Een van de slachtoffers is met een traumahelikopter naar het ziekenhuis amc gebracht.

Dit bevestigt een woordvoerder van de brandweer. De brand, die woedde op de eerste verdieping van een wooncomplex, is inmiddels onder controle. De oorzaak van de brand is nog onduidelijk.

Reportagelink: http://www.112actueel.nl/cgi-bin/2006brand/main/index.html?menu=zoeken&id=111000464104&web=link111000464104

Tekst van: © Wessel Kok - Hilversum
112Actueel.nl

<<< Vorige bericht Voorpagina Volgende bericht >>>

Foto's Klik op een foto voor een vergroting

Reageer op dit bericht
Naam:
E-mail adres:
 
(geldig e-mailadres)
E-mail adres zichtbaar
Reactie:
    
Verdien geld met u tip
112actueel Tiplijn
06-13047444
Klik hier voor meer uitleg