© 2006 Holland Pers    
Heeft u een nieuws foto? Klik hier            
 
Lichaam in het water betreft Oskar van Alphen
foto Wessel Kok
Weesp - 06-01-2018
Zojuist heeft de politie bekend gemaakt dat het gevonden lichaam in het water in Weesp de vermiste Oskar van Alphen is. De familie nabestaanden zijn door de politie op de hoogte gesteld. [ EERDER BERICHT ] In Weesp is op het Aquamarin een lichaam in het water aan getroffen. Hoewel de kans klein lijkt dat het lichaam dat zaterdagmiddag is gevonden níet van de vermiste Weesper Oskar van Alphen is, kan de politie nog niets met zekerheid zeggen over de identiteit van de persoon die in het water van het Aquamarin in Weesp is gevonden.

Eerst wordt het lichaam geborgen met behulp van duikers, vertelt een woordvoerster van de politie Midden-Nederland. Daarna vindt er een lijkschouwing plaats en eventueel forensisch onderzoek.

Het identificeren van een lichaam dat vermoedelijk meer dan een maand in het water heeft gelegen is voor de familie moeilijk en bovendien een bijzonder onprettige ervaring. Soms wordt er zelfs door familie van afgezien om een lichaam visueel te identificeren. Dan kan de politie uitwijken naar identificatie aan de hand van gebitsgegevens en dna. Die procedure neemt meer tijd in beslag.

Reportagelink: http://www.112actueel.nl/cgi-bin/index.html?menu=zoeken&id=111000464092&web=link111000464092

Tekst van: © Wessel Kok - Hilversum
112Actueel.nl

<<< Vorige bericht Voorpagina Volgende bericht >>>

Foto's Klik op een foto voor een vergroting

Reageer op dit bericht
Naam:
E-mail adres:
 
(geldig e-mailadres)
E-mail adres zichtbaar
Reactie:
    
Verdien geld met u tip
112actueel Tiplijn
06-13047444
Klik hier voor meer uitleg