© 2006 Holland Pers    
Heeft u een nieuws foto? Klik hier            
 
Lichaam Bunschoten is van vermiste Savannah [VIDEO]
foto Wessel Kok
Bunschoten - 04-06-2017
Het lichaam dat aan het eind van zondagochtend gevonden werd in Bunschoten is van de vermiste Savannah Dat heeft de politie bevestigd. De familie van het meisje is al eerder op de hoogte gesteld.

Savannah werd sinds donderdag vermist. Zondagmorgen werd een stoffelijk overschot ontdekt aan De Kronkels in Bunschoten. De politie sloot direct de omgeving af en stelde een uitgebreid onderzoek in. Daaruit blijkt dat het inderdaad gaat om het vermiste meisje van 14.

De politie zegt nog niks over de toedracht van de dood van Savannah. Het onderzoek is nog in volle gang.

CONDOLEANCES
De familie van Savannah wordt op Facebook en andere sociale media overspoeld met condoleances. Het hechte Bunschoten leefde de afgelopen dagen intens mee met de moeder en ander familieleden. Eerder op de dag werd er in het dorp nog een grote zoekactie gehouden door honderden vrijwilligers. Vanuit het hele land kwamen mensen om te helpen bij de zoektocht. Volgens de politie is het lichaam van Savannah niet gevonden door de vrijwilligers, maar door een voorbijganger.

ROMY
Vrijdag werd in Achterveld, ruim 10 kilometer verder, de 14-jarige Romy dood gevonden. De politie onderzoekt of er een verband is tussen de twee zaken.

ONRUST
In Bunschoten en omgeving is door de gebeurtenissen grote onrust ontstaan. Op Twitter en Facebook doen inmiddels de wildste verhalen de ronde. Zo wordt in verschillende Facebookgroepen gesproken over mogelijke ontvoerders die in de regio actief zouden zijn.

De politie laat weten de zorgen te begrijpen en op de hoogte te zijn van de geruchten. De meldingen worden volgens de politie serieus genomen.

EERDER BERICHT.
In Bunschoten is zondagochtend een stoffelijk overschot aan getroffen zo meld de politie. Het lichaam is gevonden aan de Kronkels in Bunschoten. het is onduidelijk om wie het gaat. De omgeving is afgezet voor onderzoek. Ook vliegt er een politiehelikopter over het gebied. Pers en omstanders worden op grote afstand gehouden.

SAVANNAH
In de omgeving van Bunschoten is op dit moment een grote zoekactie gaande. Honderden vrijwilligers zijn op de been om te zoeken naar een spoor van de 14-jarige Savannah die sinds donderdag vermist wordt.

Aan het begin van de middag werd plotseling een groot gebied afgezet aan De Kronkels. Het is niet bekend of beide zaken met elkaar te maken hebben. Volgens de politie is het lichaam niet gevonden door de vrijwilligers die zoeken naar Savannah. Een voorbijganger heeft het lichaam ontdekt en schakelde de politie in.

Vanmorgen zei de politie nog dat in het geval van Savannah niet wordt uitgegaan van een misdrijf. Maar een woordvoerder zegt nu dat alle opties worden opengehouden. Het onderzoek is in volle gang.

ONRUST
Vrijdagmiddag werd bij Achterveld het lichaam gevonden van een 14-jarige meisje uit Hoevelaken. Volgens de politie is zij door een misdrijf om het leven gekomen.

Dat er nu opnieuw een stoffelijk overschot is gevonden, op nog geen twintig kilometer afstand, zorgt voor veel onrust in de omgeving. De politie zegt de zorgen te begrijpen, maar volgens een woordvoerder wordt er vooralsnog niet uitgegaan van een verband tussen de zaak in Achterveld en de vermissing van Savannah.
Reportagelink: http://www.112actueel.nl/cgi-bin/2006brand/main/index.html?menu=zoeken&id=111000464031&web=link111000464031

Tekst van: © Wessel Kok - Hilversum
112Actueel.nl

<<< Vorige bericht Voorpagina Volgende bericht >>>

Foto's Klik op een foto voor een vergroting

Reageer op dit bericht
Naam:
E-mail adres:
 
(geldig e-mailadres)
E-mail adres zichtbaar
Reactie:
    
Verdien geld met u tip
112actueel Tiplijn
06-13047444
Klik hier voor meer uitleg