© 2006 Holland Pers    
Heeft u een nieuws foto? Klik hier            
 
Politie houdt man met bivakmuts aan [FOTO UPDATE]
foto Wessel Kok
Huizen - 29-10-2016
De politie heeft zaterdagmiddag op de Gemeenlandslaan in Huizen een man met een bivakmuts aangehouden.
De straat werd even na half vier ’s middags door de politie afgesloten vanwege een ’incident’. Al snel doken er agenten in kogelwerende vesten op en getrokken pistolen.

Volgens een woordvoerder was dit in verband met een verdachte situatie. Een getuige had een in het zwart geklede man met een bivakmuts op zijn hoofd gezien, waarna de politie meteen uitrukte. De man is inmiddels aangehouden.
Wat er aan de hand is, en wat die man daar deed is onduidelijk. Op Facebook geeft de politie aan daar „nog geen uitspraken over te kunnen doen”.
De straat is tussen de Weideweg en de Opperweg is afgesloten de Gemeenlandslaan ondertussen niet meer. Naar aanleiding van de arrestatie heeft de politie een hennepkwekerij opgerold, aldus agenten op Twitter. Dat was een paar straten verderop, in een woning aan De Schokker. Een explosievenverkenner onderzocht de woning rond 19.00 uur met behulp van een hoogwerker.

Reportagelink: http://www.112actueel.nl/cgi-bin/2006brand/main/index.html?menu=zoeken&id=111000463936&web=link111000463936

Tekst van: © Wessel Kok - Hilversum
112Actueel.nl

<<< Vorige bericht Voorpagina Volgende bericht >>>

Foto's Klik op een foto voor een vergroting

Reageer op dit bericht
Naam:
E-mail adres:
 
(geldig e-mailadres)
E-mail adres zichtbaar
Reactie:
    
Verdien geld met u tip
112actueel Tiplijn
06-13047444
Klik hier voor meer uitleg