© 2006 Holland Pers    
Heeft u een nieuws foto? Klik hier            
 
Zeer grote brand in Soest
foto Wessel Kok
Soest - 14-09-2016
Een zeer grote brand in een gemeentelijke opslag aan de Molenstraat in Soest is overgeslagen naar een kinderdagverblijf met rieten dak.

De crèche was eerder al in allerijl ontruimd, blijkt uit een live-bijdrage op Facebook van verslaggever Rik Dogger . "Ik zag nog wat mensen kinderen meenemen. Sommigen waren wat overstuur. Er waren geen gewonden", vertelde een bewoner.

Dieren van een naastgelegen kinderboerderij zijn gered. De brand gaat gepaard met dikke rookwolken. De Veiligheidsregio Utrecht roept op ramen en deuren gesloten te houden en spreekt van een zeer grote brand.

Het regent rietdeeltjes, laat de Veiligheidsregio Utrecht weten. Door de hitte van de brand worden rietdeeltjes omhoog geblazen. Boven in de lucht koelen ze weer af en komen ze weer op de grond. Rietkapspecialisten van de brandweer zijn ter plaatse.

Rondom de brand zijn diverse wegen afgezet zodat de hulpdiensten hun werk goed kunnen doen. De Molenweg is afgesloten vanaf: Smitsweg/Nieuweweg, Dalweg/Beukenlaan en Molenstraat/rotonde Sint Josephstraat.

Reportagelink: http://www.112actueel.nl/cgi-bin/2006brand/main/index.html?menu=zoeken&id=111000463919&web=link111000463919

Tekst van: © 112 Actueel - Nederland
112Actueel.nl

<<< Vorige bericht Voorpagina Volgende bericht >>>

Foto's Klik op een foto voor een vergroting

Reageer op dit bericht
Naam:
E-mail adres:
 
(geldig e-mailadres)
E-mail adres zichtbaar
Reactie:
    
Verdien geld met u tip
112actueel Tiplijn
06-13047444
Klik hier voor meer uitleg