© 2006 Holland Pers    
Heeft u een nieuws foto? Klik hier            
 
Weer raak! Auto klapt op afzetpaaltje
foto Jan Honing
Bussum - 14-07-2016
Donderdagmorgen vroeg heeft er een eenzijdig ongeval plaats gevonden op het Veerplein in Bussum. De auto van de krantenjongen die bij Bruna de kranten bezorgd knalde 10 meter verder met zijn wagen tegen een paaltje aan die midden op de weg stond.
Hierbij raakte de jongen niet gewond maar zijn wagen stond bovenop het paaltje en kon geen kant meer op. Met drie personen kon men de wagen optillen om deze vervolgens van het paaltje af te duwen.
Meerdere voertuigen zijn de afgelopen jaren af tegen zo'n afzetpaaltje aangebotst. Een paar maanden geleden stond er zelfs een geldwagen op vast.
De afzetpaaltjes zijn bedoelt om het centrum overdag af te sluiten voor het verkeer. Doordat deze paaltjes veel storingen vertonen laat de gemeente soms een van de palen er 's nachts in de weg staan. De paaltjes zijn grijs en niet duidelijk zichtbaar in de nacht, daarbij verwachten de bestuurders niet dat er een afzetpaaltje midden in de weg staat.
Een ondernemer in de Veerstraat heeft er voor de duidelijk afzetlint omheen gebonden zo dat het paaltje duidelijk zichtbaar wordt voor iedereen.Reportagelink: http://www.112actueel.nl/cgi-bin/2006brand/main/index.html?menu=zoeken&id=111000463884&web=link111000463884

Tekst van: © Jan Honing - Bussum
112Actueel.nl

<<< Vorige bericht Voorpagina Volgende bericht >>>

Foto's Klik op een foto voor een vergroting

Reageer op dit bericht
Naam:
E-mail adres:
 
(geldig e-mailadres)
E-mail adres zichtbaar
Reactie:
    
Verdien geld met u tip
112actueel Tiplijn
06-13047444
Klik hier voor meer uitleg