© 2006 Holland Pers    
Heeft u een nieuws foto? Klik hier            
 
Politie lost waarschuwingsschoten bij ziekenhuis Tergooi Hilversum
foto Wessel Kok
Hilversum - 10-04-2015
Na een wilde achtervolging door Hilversum heeft de politie twee waarschuwingsschoten gelost op het parkeerterrein van ziekenhuis tergooi om een vluchtige verdachte te stoppen. De dertigjarige man uit Almere wordt verdacht van een snelkraak uren eerder op een winkel aan de Meenthof in Kortenhoef. Een getuige zag rond vijf uur ís morgens twee mannen spullen laden in een zwarte Volkswagen Golf GTI. Politie achtervolgde de auto richting de A1 naar Amsterdam. De auto raakte uit het zicht, maar kwam op de A27 weer in beeld.

De verdachten wisten te ontkomen. De politie zette een publieke opsporingsactie via Burgernet op touw. Rond het middaguur zag een burger de zwarte Golf in het centrum van Hilversum opduiken. Agenten maakten jacht op de auto, die met hoge snelheid de A27 op reed en later weer terugkeerde naar Hilversum. De verdachte scheurde vervolgens het terrein op van het ziekenhuis aan de Van Riebeeckweg. Hij sprong uit de auto en werd rennend achterna gezeten door agenten.

De politie loste waarschuwingsschoten om de vluchter te stoppen. De man is gearresteerd. Niemand raakte gewond.

Het incident bij het Hilversumse ziekenhuis trok veel bekijks. Het terrein was tijdelijk afgezet voor onderzoek. De politie is op zoek naar getuigen van de snelkraak in Kortenhof is. De tweede verdachte van is nog spoorloos. Onderzocht wordt of de verdachten bij meer zaken betrokken zijn.

Reportagelink: http://www.112actueel.nl/cgi-bin/index.html?menu=zoeken&id=111000463485&web=link111000463485

Tekst van: © Wessel Kok - Hilversum
112Actueel.nl

<<< Vorige bericht Voorpagina Volgende bericht >>>

Foto's Klik op een foto voor een vergroting

Reageer op dit bericht
Naam:
E-mail adres:
 
(geldig e-mailadres)
E-mail adres zichtbaar
Reactie:
    
Verdien geld met u tip
112actueel Tiplijn
06-13047444
Klik hier voor meer uitleg